• Про термобілизну.

    17 Серпня
    Рубрика : Про снаряжение
    О термобелье.

    Термобілизна застосовується не тільки у спорті, у нього широке призначення. Білизна розробляється з різних тканин з огляду на особливості його застосування. Визначтеся, для чого ви хочете використовувати такий одяг, враховуйте температуру, за якої Ви плануєте носити. Термобілизна є функціональною, має властивості: відведення вологи, зберігає тепло.
    Для щоденного носіння, у період міжсезоній, слід купити, наприклад, жіночу білизну Craft Active Multi 2-pack 193898 . У морозну погоду чоловікам підійде комплект термобілизниCraft Warm 2-pack 1900262 , який може використовуватися на тренуваннях, у туризмі та для щоденного носіння. Термобілизна Craft поєднує в собі якість та ціну. Завдяки тонким ниткам, добре виводиться волога, відповідно ідеально зберігає тепло. До того ж розмірна сітка виробника розрахована до міліметра, білизна сидить по фігурі ідеально.

    Давайте розберемося, завдяки чому виріб має низку властивостей? Головні складові – це склад, обробка тканини, її плетіння, якість термобілизни. Практика довела, що найкращі матеріали – синтетичні, наприклад, поліпропілен. Він майже не вбирає вологу, зберігає тепло. Мінусом є вбирання запахів тіла, що плавиться біля багаття або в сушильній машині. Поліестер не такий комфортний до тіла, як бавовна, тому було розроблено поліестерове волокно Polartec®, Powerdry®. Волокно сприяє виведенню випаровування через безліч пір на поверхні тканини, висихає набагато швидше за бавовну. Досягнення творців спеціальної білизни продовжуються, утворюється волокно Coolmax®. Структура тканини ще швидше вбирає вологу, вона відразу випаровується завдяки капілярним властивостям волокон. Така білизна актуальна влітку. Комфортна термобілизна еластична, має спеціальні плоскі шви, що перешкоджають натирання шкіри.
    Термобілизна можна розділити на групи, залежно від способів використання: спортивне, повсякденне та універсальне. В залежності від навколишньої температури на літнє (з охолоджуючим ефектом, міжсезоння та зимове з додаванням матеріалів, що зігрівають тіло. Основним завданням білизни є виведення вологи, і за рахунок цього зігрівати тіло взимку або охолоджувати влітку. Щоб термобілизна працювало та ефективно зберігало тепло необхідно правильно підібрати верхню) одяг.
    Термобілизна проводиться як для дорослих, так і для дітей. Адже діти частіше дорослих бігають, носяться на перервах у школі, на вулиці та інтенсивніше пітніють навіть у повсякденному житті. Якщо дитина спітніла - спина стала мокрою і холодною. Це може бути причиною хвороб. Вирішити цю проблему та запобігти допоможе саме термобілизна. Найчастіше до складу дитячої білизни входять: шерсть, бавовна, що підходять для ніжної дитячої шкіри.
    Якісна термобілизна піддається антибактеріальній обробці. Існують провідні виробники, що завоювали довіру клієнтів. Відомі бренди удосконалюють свої розробки, створюють нові моделі білизни з покращеними характеристиками.

    Хто купує термобілизну?
    Білизна має великий попит серед покупців. Найчастіше вироби купують ті, хто веде активний спосіб життя для: альпінізму, лижного спорту, рафтингу, каякінгу та ін. Туристи, що захоплюються подорожами, походами, не проходять повз магазини тур споряджень. А ось новачки туризму задаються питанням, яке вибрати термобілизну, тут рекомендуємо вдаватися до порад продавців. Термобілизна рекомендується всім для повсякденного використання, і не тільки в холодну пору року.
    Термобілизна має щільно облягати фігуру, тому вибираючи модель білизни правильно підбирайте розмір, користуючись розмірною сіткою виробника. Ми звикли думати, що товстіший одяг, тим тепліше. Це помилка. У спортивному одязі взагалі перший шар повинен бути тонким.

    Залишилося лише вирішити, де купити термобілизну?
    У нас! Мандрівник живе життям туриста та поділиться з Вами емоціями про свої подорожі світом. Професіонали такого напрямку обов'язково захоплюються туризмом, багато знають про спорядження. Перед покупкою, ви отримаєте повну консультацію про товар та відповідні рекомендації щодо використання. Ви зробите правильну покупку, дотримуючись порад спеціалістів.
    Магазин товарів для туризму Мандрівник не терпить підробок. Вам пощастить, якщо під час візиту Ви станете учасником акції, розпродаж туристичного спорядження. Подібні заходи проводяться часто. Передбачливі клієнти стежать за нашими новинами у соціальних мережах.

    Стань туристом, отримуй масу позитиву від подорожей!

Вам можуть бути цікаві

Підпишіться на розсилку та отримайте одноразово знижку 10%

Ми в соц. мережах
© Інтернет-магазин Мандрівник 2005-2024