• Корисні подарунки для чоловіків: із турботою та здоров'я та безпеки

    01 Березня
    Рубрика : Про снаряжение
    Полезные подарки для мужчин: с заботой и здоровье и безопасности

    Сидяча робота в офісі та годинник, проведений за домашнім комп'ютером, швидко дають про себе знати збільшенням маси тіла, порушеннями в роботі серця, зниженням рухливості суглобів та іншими неприємними симптомами гіподинамії. Тому все більше чоловіків, які звикли стежити за собою, вважають за краще проводити вихідні на природі, займаючись спортом або підкорюючи гірські вершини. Якщо ви поділяєте захоплення близької людини і маєте намір заохотити його прагнення здорового способу життя, зробіть йому гарний подарунок – один із аксесуарів, призначений для туристів та спортсменів. Така подана буде прийнята з подякою і обов'язково отримає гідне застосування, дбаючи про комфорт та безпеку власника.

    Варіанти подарунків для любителів активного відпочинку

    Серед найбільш затребуваних рішень для туристів та спортсменів можна назвати:

    Спальні мішки

    Тривалий відпочинок на холодному ґрунті може стати причиною переохолодження та застуди. Виключити подібний сценарій дозволять зручні спальники , що гарантують комфортний та безпечний відпочинок на відкритому просторі. Моделі розрізняються за формою та типом крою – еластичний кокон м'яко обіймає тіло, ковдра трансформується в «кишеню» за допомогою вшитих замків-«блискавок», а вкладиш необхідний для використання одночасно зі спальником, захищаючи підкладку від забруднення. Важлива вимога – спальний мішок повинен відповідати параметрам тіла власника та погодним умовам сезону, вибраного для походу з ночівлею.

    Туристичне крісло

    Вистеження звіра або ранкова риболовля принесуть ще більше задоволення, якщо відмовитися від сидіння на холодному ґрунті і переміститися у зручне туристичне крісло . Легка розкладна конструкція відрізняється завидним запасом міцності та впевнено витримує вагу людини великої статури. А щільна тканинна оббивка не намокає навіть під зливою завдяки спеціальному вологовідштовхувальному просоченню. Вага виробів коливається в діапазоні від 0,2 до 10 кг, що дозволить підібрати оптимальне рішення для автомобільної поїздки або пішого походу. Перевагу краще віддати моделям з чохлом, що спростить перенесення і позбавить стомлюючого чищення забрудненого сидіння.

    Термос

    Розвести багаття в гористій місцевості в умовах зливи або вітру не зуміє навіть досвідчений турист. У такій ситуації нагоді компактний термос , який дбайливо збереже запас гарячої води для приготування свіжого чаю або ароматної кави. У продажу представлені моделі ємністю від 0,2 до 2,2 л, розраховані на одного або кількох мандрівників. В окрему категорію виділено ємності для гарячих та холодних страв. Вони легко помістяться в рюкзак і будь-коли забезпечать туристів ситним теплим обідом.

    Похідна фляга

    Зручна форма, достатня місткість, надійне кріплення на плечі або на поясі – це пояснює, чому похідна фляга додана до переліку обов'язкових туристичних аксесуарів. Міцна теплоізольована конструкція плоскої або фігурної форми забезпечить мандрівника запасом прохолодної води або гарячого напою та легко поміститься навіть у невеликий рюкзак. А міцний чохол захистить виріб від забруднення чи випадкового пошкодження під час падіння на каміння.

    Туристичний гурток

    Посуд, який вирішено взяти з собою в похід, покликаний бути міцним, зручним і безпечним. Всім переліченим вимогам відповідають туристичні гуртки різної ємності з легких сплавів чи міцних полімерів. Вироби вигідно відрізняє невелику вагу, теплозберігаючі властивості, також наявність герметичної кришки, що зберігає температуру напою. Ручка, виготовлена із пластику або термостійкого металу, захистить пальці від опіків при приготуванні гарячого чаю або трав'яного відвару. Випадкове падіння кухля на кам'янистий грунт ніяк не позначиться на його герметичності. А ідеально гладку внутрішню поверхню вдасться повністю відмити в придорожньому струмку або річці. У продажу представлені моделі від 30 до 600 мл, що підходять для приготування напоїв та гарячих супів на основі концентрату.

    Велосумка

    Рюкзак на спині велосипедиста - серйозна перешкода, що порушує основні вимоги аеродинаміки. Набрати швидкість із зайвою ношею буде проблематично, а спина швидко відреагує на неї ниючим болем. Взяти з собою необхідний мінімум речей допоможуть зручні та компактні велосумки , призначені для розміщення прямо на конструкції велосипеда – на рамі, під сідлом або ближче до керма. Немаркий колір виробу позбавить необхідності його частого прання, а щільна тканина захистить вміст від дощу або випадкового пошкодження при падінні. Продумана конструкція допоможе легко дістати з велосумки флягу з водою, не зупиняючи рух. А міцна застібка-«блискавка» не дозволить втратити потрібну річ при різкому повороті або на швидкісному спуску.

    Ручний ліхтар

    Людина, яка звикла кидати виклик найскладнішим природним катаклізмам, виявляється повністю беззахисною в умовах темряви. На відкритому просторі відсутність світла особливо небезпечна, наражаючи мандрівників на ризик падіння, отримання травми або зустрічі з дикими лісовими звірами. Вирішенням проблеми стане ручний ліхтар , який можна використовувати як підсвічування території навколо намету у вечірній час, у період нічного переходу, для подання сигналу про подію та прохання про допомогу. Розрізняють ручні та акумуляторні моделі: перші наводяться в робочий стан за рахунок вбудованої динамо-машини, другі живляться від батареї, заряду якої вистачає на кілька десятків годин. Важливо пам'ятати: вибір акумуляторної моделі потребує носіння запасного джерела живлення або зарядного пристрою.

    Як вибрати аксесуари для туризму та активного спорту

    Щоб подарунок припав до смаку і став постійним супутником у кожній вилазці на природу, при виборі виробу слід взяти до уваги:

    • призначення моделі, розробленої для конкретного виду активного відпочинку або має універсальне виконання;
    • умови експлуатації виробу;
    • основні робочі характеристики – місткість, термін служби, необхідність придбання та використання додаткових аксесуарів;
    • якість виконання, від якого багато в чому залежить зручність та безпека аксесуара.

    Якщо вибір подарунка для любителя спорту та активного відпочинку викликав у вас складнощі, скористайтеся за допомогою консультантів компанії-продавця.

Підпишіться на розсилку та отримайте одноразово знижку 10%

Ми в соц. мережах
© Інтернет-магазин Мандрівник 2005-2024