• Бренди гірськолижного одягу

    09 Жовтня
    Рубрика : Одежда и обувь
    Бренды горнолыжной одежды

    Тим, хто вирушає в похід у гори взимку або на курорт, де підкорятимуть засніжені вершини, потрібно купити гірськолижну куртку, штани, шапку та інші аксесуари, які зігріють у мороз та негоду. Сьогодні фірми гірськолижного одягу балують спортсменів та туристів чудовим асортиментом товару, високою якістю продукції та стильним дизайном. І вам залишається зробити вибір на користь одного з провідних європейських брендів, представлених у нашому каталозі.

    Найкращі бренди гірськолижного одягу

    4F . Відома польська компанія – 4F на ринку із 1995 року. Вона випускає стильне, якісне, міцне екіпірування, в якому можна сміливо підкорювати як європейські курорти, де температура повітря варіюється в межах - 12 ... - 15 ° С, так і найвищі точки планети. Продукцію цієї оцінили альпіністи, сноубордисти, лижники, відомі артисти, які проводять дозвілля на гірськолижних курортах, а також туристи, які вирушають у похід вперше.

    Alpine Pro . Багато хто впевнений, що найкращий гірськолижний одяг виробляється на фабриках чеського бренду – AlpinPRO. Вона не тільки яскрава та стильна, але й технологічна: куртки та штани оснащені спеціальними підкладками, які швидко вбирають вологу, забезпечуючи максимальний комфорт. Як і інші марки гірськолижного одягу преміум-класу, цей бренд випробовує всі новинки в суворих погодних умовах, щоб переконатися, що покупець отримає якісний одяг, який захистить його від холоду, вітру, морозу.

    Marmot . Це – один із найкращих брендів гірськолижного одягу родом із США. На світовий ринок він вийшов у 1974 році і миттєво завоював визнання спортсменів і туристів з усього світу. Компанія Marmot випускає стильний та технологічний одяг, призначений для підкорення гірських схилів. У пуховиках, штанях, куртках, виготовлених на фабриках Marmot, ви будете комфортно почуватися як у тріскучий мороз, так і в туманну погоду.

    Trimm . Продукцію цієї чеської торгової марки обирають спортсмени, туристи, мандрівники, яким важливий комфорт, практичність та гарний зовнішній вигляд. Куртки та штани від Trimm чудово зігрівають у зимовий час, у них стильний дизайн та класна посадка – вони чітко сидять на фігурі, і при цьому не стискають рухів.

    До речі, саме ці виробники гірськолижного одягу залучають до розробки дизайну курток, штанів, пуловерів, шапок професійних спортсменів – альпіністів, лижників, сноубордистів, а готові товари тестують у реальних умовах, щоб ви отримали надійне екіпірування.

    Підібрати екіпірування від найкращих брендів гірськолижного одягу ви можете в нашому каталозі, та оформити замовлення в пару кліків.

Підпишіться на розсилку та отримайте одноразово знижку 10%

Ми в соц. мережах
© Інтернет-магазин Мандрівник 2005-2024