• Форум Харків Турист

    20 Січня
    Рубрика : Друзья и партнёры
    Форум Харьков Турист

    З чого все починалося чи попит народжує пропозицію

    Історія форуму починається у 2003 році, коли соціальних мереж ще не існувало. Прибічників активного життя з'являлося дедалі більше, і вони потребували певному майданчику, де можна було спілкуватися друг з одним. Саме таким майданчиком і став форум « Харків Турист» . Коло вдало замкнулося, на попит знайшлася пропозиція. Харків Турист став одним із небагатьох форумів, який справді знайшов свою віддану аудиторію. Наразі форум активно розвивається та розширюється, адже з кожним роком ті види туризму, які менш популярні в нашій країні, завойовують дедалі більше шанувальників.

    Особливості форуму Харків Турист

    Особливістю форуму Харків Турист є його унікальність. В одному місці зібрана аудиторія, яка захоплюється такими видами туризму та активного відпочинку, як піший та гірський туризм, велосипеди, автомобілі та мотоцикли, дайвінг, віндсерфінг, альпінізм, байдарки, скелелазіння, дигерство, автостоп, параплани та багато іншого. Часто буває, що людина, яка веде активний спосіб життя, має кілька захоплень, які можуть змінюватись і доповнюються новими. Тому форум і є особливим місцем, де зібрана будь-яка інформація з багатьох видів спорту та туризму.

    На форумі Харків Турист можна ставити запитання та отримати компетентні відповіді, читати інформацію про спорядження та екіпірування, звіти про походи, цікаві місця та країни, можна купувати та продавати. Для цього форум має необхідні та корисні веб-інструменти. Наприклад, редактор звітів має зручний та зрозумілий інтерфейс, дозволяє додати одразу 100 фотографій та експортувати все це на інші форуми. У форуму є кілька партнерів, один із них онлайн-магазин туристичного спорядження «Мандрівник», офіс якого також знаходиться у Харкові.

    Форум Харків Турист сьогодні

    За час свого існування форум Харків Турист вийшов за межі онлайн формату. Наразі організатори та учасники форуму активно беруть участь у формуванні та популяризації активного способу життя у місті та в цілому по Україні. Вони влаштовують показові безкоштовні уроки скелелазіння та веловодіння, проводять заходи та квести, у тому числі заходи загальноміського масштабу, такі як традиційний «Велодень». Допомагають учасникам форуму, які потрапили в халепу, а також розкручують ще маловідомі види спорту та відпочинку.

    Сьогодні форум Харків Турист більше нагадує дружню сім'ю. Тут завжди знайдеться відповідь на поставлене питання, тут допоможуть порадою, складуть компанію у подорожі та поділяться досвідом. Особливо розвинений на форумі напрямок — велотуризм, оскільки організатори та адміністратори є його активними представниками.

    Багато харків'ян знайшли на форумі своїх нинішніх друзів, а деякі навіть дружин і чоловіків. Деяким форум допоміг знайти роботу у профільному магазині або підробіток інструктором з туризму , аніматором.

    Для всіх зареєстрованих користувачів форуму Харків Турист магазин Мандрівник надає знижки на покупки спорядження.

Додаткові фотографії

  • дополнительное фото
  • дополнительное фото
  • дополнительное фото
Вам можуть бути цікаві

Підпишіться на розсилку та отримайте одноразово знижку 10%

Ми в соц. мережах
© Інтернет-магазин Мандрівник 2005-2024