Статьи

Виберіть дату:

  • Бренды горнолыжной одежды
    09.10.2017 Рубрика : Одежда и обувь

    Тим, хто вирушає в похід у гори взимку або на курорт, де підкорятимуть засніжені вершини, потрібно купити гірськолижну куртку, штани, шапку та інші аксесуари, які зігріють у мороз та негоду. Сьогодні фірми гірськолижного одягу балують спортсменів та туристів чудовим асортиментом товару, високою якістю продукції та стильним дизайном. І вам залишається зробити вибір на користь одного з провідних європейських брендів, представлених у нашому каталозі.

    Рубрика : Одежда и обувь
  • Как выбрать байдарку?
    21.09.2017 Рубрика : Альпинизм, Туризм

    Питанням про те, як вибрати байдарку, задається кожна людина, яка стикається з водним туризмом. Від правильного вибору цього автомобіля залежить успіх всієї подорожі. Засоби пересування у водному туризмі мають свої особливості структури та характеристики, які важливо знати та враховувати під час виборів.

    Рубрика : Альпинизм, Туризм
  • Как выбирать ботинки для сноуборда?
    21.09.2017 Рубрика : Одежда и обувь

    У даному виді спорту максимально важливим є правильний та виважений вибір спортивного спорядження. Швидкість, маневреність та успішність занять сноубордом залежать від кріплення, правильно обраної дошки, одягу, а також взуття. Черевики в цьому виді спорту є найважливішим і одним з основних елементів, без яких неможливо досягти хороших результатів і забезпечити безпеку.

    Рубрика : Одежда и обувь
  • Как правильно выбрать кроссовки для фитнеса?
    27.08.2017 Рубрика : Одежда и обувь

    Заняття фітнесом вимагають особливий «дрес-код» – зручний, еластичний одяг та комфортне взуття. З вибором спортивної форми все просто - важливим є лише натуральний матеріал, оптимальний крій, приємний дизайн і точний розмір. А ось із взуттям все набагато складніше. Як правильно її підібрати – у нашій статті!

    Рубрика : Одежда и обувь
  • Как выбрать обувь для походов?
    10.08.2017 Рубрика : Одежда и обувь

    Яке взуття підійде для пішого походу – головне питання для мандрівника, який збирається у гори. Подорож – це величезне задоволення, яке немислимо без комфорту та безпеки. Ідеальна пара кросівок або черевиків підтримає необхідну температуру ваших ніг, впорається з будь-якими погодними умовами та забезпечить легкість у пересуванні на різноманітній місцевості – слизькій, кам'янистій, пологій, вологій.

    Рубрика : Одежда и обувь
  • Лучшие туристические палатки 2017 года – топ 10 вариантов от производителей
    23.07.2017 Рубрика : Про снаряжение

    Активний відпочинок та туризм передбачає наявність відповідного спорядження – наметів та спальників. Грамотний вибір тимчасового «вдома» дозволить мандрівникові не відволікатися на незручності навколишнього оточення та насолоджуватися приємним проведенням часу, незалежно від обраного виду відпочинку – екстремального чи спокійного. Нижче представлені всі види та топ 10 найкращих наметів для туризму різного напряму.

    Рубрика : Про снаряжение
  • Рейтинг термобелья – критерии выбора, обзор производителей, лучшие модели
    20.07.2017 11:00:00 Рубрика : Про снаряжение

    Термобілизна – це нижня білизна з функцією збереження тепла та відведення вологи. Воно набуло поширення завдяки легкості, тонкій структурі і при цьому не втрачає своїх якостей, навіть при інтенсивному зниженні температури клімату. Використовується переважно спортсменами чи туристами, чиє хобі – відпочинок у зимовий період. Класифікація одягу чисельна. Види, правильний вибір, брендові пропозиції та рейтинг термобілизни – далі у статті.

    Рубрика : Про снаряжение
  • Топ-10 лучших фирм туристических рюкзаков – особенности, цены
    18.07.2017 17:54:00 Рубрика : Про снаряжение

    Розвиток туристичного хобі щороку прогресує. Дедалі більше українців розуміють користь та перспективу здорового способу життя, вивчення куточків батьківщини, виховання дітей у цьому напрямі. Відповідно виробники туристичної екіпіровки щороку вдосконалюють власні вироби та пропонують клієнтам широкий асортимент товарів. Головний і найвідоміший з них – рюкзак. Нижче представлений рейтинг рюкзаків для туризму, особливості вибору та ціни на різноманітні моделі.

    Рубрика : Про снаряжение
  • Как выбрать туристический коврик. Виды и назначение карематов
    14.07.2017 14:35:00 Рубрика : Про снаряжение

    Романтика похідного туризму має стати синонімом незручності і труднощів. Відповідне спорядження забезпечить власникам комфорт на будь-якій ділянці колії. Намет, спальник, меблі для кемпінгу та туристичний килимок – основні атрибути любителя активного відпочинку на природі. Про останнє йдеться.

    Рубрика : Про снаряжение
  • Кемпинговая мебель: полезные советы по выбору
    13.07.2017 Рубрика : Про снаряжение

    Зробити відпочинок на свіжому повітрі приємним і, що тут приховувати - безпечним, допоможе меблі для кемпінгу. Від домашніх предметів інтер'єру вона відрізняється такими перевагами, як полегшена конструкція та невелика вага. Демонструє міцність і легко вміщується в автомобіль. Більше того, є спеціальні кемпінгові меблі , які можуть уміститися в рюкзак і підходять для піших походів або такого захоплюючого хобі, як рибалка.

    Рубрика : Про снаряжение

Підпишіться на розсилку та отримайте одноразово знижку 10%

Ми в соц. мережах
© Інтернет-магазин Мандрівник 2005-2024